Wat zijn de leukste cadeaus voor Moederdag?

Wat zijn de leukste cadeaus voor Moederdag

Ontbijtje op bed voor Moederdag?

Een cadeau uitzoeken voor moeder, is een van de leukste dingen die er bestaan. Wie verwen je nu liever dan juist de vrouw die er altijd voor je is en die elke dag voor je klaar staat? Die ene zondag in mei mag een hele bijzondere worden. Vooral een dag waarop moeder veel liefde krijgt. Het leuke van mama’s is, dat ze meestal vooral blij zijn met een zelfgemaakt cadeau. Ook een lief gedicht doet het altijd erg goed. En je verrast haar toch ook wel met een fantastisch ontbijtje op bed? Uiteraard laten we het hier niet bij en kopen we ook nog een leuk en origineel cadeau voor haar. Waar zou je zoal aan kunnen denken? Lees hieronder verder over: Wat zijn de leukste cadeaus voor Moederdag.

Allerlei leuke Moederdag cadeaus

  • Iets voor in de keuken; denk hierbij aan een keukenmachine, een weegschaal, nieuwe borden of net dat artikel waarvan je weet dat ze het dolgraag wil hebben.
  • Wat zijn de leukste cadeaus voor Moederdag

    Een mooie brief?

    Een lekker geurtje; parfums, badolie en lotions hebben mama’s nooit genoeg, dus dat kan altijd.

  • Onderzetters; ook een praktisch cadeau dat altijd in de smaak valt. Misschien ook leuk om ze te personaliseren door middel van foto’s’ of een leuke tekst.
  • Een beker; dit is een geschenk dat dagelijks gebruikt kan worden. Een moeder begint haar dag absoluut goed als ze haar eerste bakje koffie of thee mag drinken uit een persoonlijke beker. Vrolijk de mok op met mooie foto’s of een lieve spreuk.
  • Fles wijn; koop juist die fles wijn die ze anders net even te duur vindt. Voor Moederdag mag dat wel een keertje, toch? Het is helemaal leuk als je de wijnfles voorziet van een persoonlijk etiket. Is de fles leeg en gaat deze in de glasbak, dan kan de sticker met daarop een lief berichtje nog worden bewaard.
  • Delfts blauw tegeltje; deze tegels zijn absoluut niet ouderwets, maar tegenwoordig weer helemaal hip. Bedenk een leuke spreuk die precies past bij moeder en zo’n tegeltje is een ideaal moederdaggeschenk.

Meer blogberichten.

Wat zijn de leukste cadeaus voor Moederdag?
4.8 (95.56%) 9 vote[s]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code