Wat is het duurste hotel?

Wie van een beetje luxe houdt, verblijft tijdens een vakantie graag in een hotel. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat je vaak ongekend veel keuze hebt uit verschillende hotels wanneer je ergens op vakantie gaat. Deze hotels zijn meestal ingedeeld in luxe-niveaus. Wie in een luxe hotel wil verblijven, zal daar ook voor moeten betalen. Maar wat is nu eigenlijk het allerduurste hotel ter wereld? En wat heeft dit hotel allemaal te bieden? Het wordt hieronder besproken! Lees verder over: Wat is het duurste hotel.

President Wilson hotel

Het President Wilson hotel dat bij het meer van Geneve ligt, is verreweg het duurste hotel ter wereld. Dat heeft natuurlijk niet alleen met de schitterende ligging te maken maar ook met de vele voorzieningen en faciliteiten. Voor een nachtje in de Royal Penthous Suite in dit hotel betaal je maar liefst 49.000 euro. Dit is dan ook de allergrootste en meest luxe kamer ter wereld. Er verblijven hier trouwens ook veel beroemdheden.

Alle wensen in het duurste hotel.

Alles wat je kunt wensen
In dit hotel vind je werkelijk alles wat je kunt wensen. Binnen vijf minuten sta je op het strand van het prachtige meer van Genève. Vanaf de bovenste etages heb je overigens

Wat is het duurste hotel

Handdoeken op het bed in een hotel.

ook een prachtig uitzicht over dit meer en de omringende bergen. Uiteraard beschikt het hotel over een buitenzwembad. Er zijn verschillende restaurants waar beroemde chef-koks het lekkerste eten ter wereld voor je klaarmaken.

Faciliteiten
Natuurlijk beschikt het President Wilson hotel over nog veel meer faciliteiten. Je kunt tijdens je verblijf onder andere gebruik maken van de luxe Spa faciliteiten. Verder beschikt het hotel over twee prima bars en kun je wanneer je maar wil gebruik maken van het indoor fitnesscentrum dat hier is gevestigd. In de Spa kun je genieten van heerlijke behandelingen. Vooral de ‘Crème’ behandeling is erg populair. Daarnaast kun je hier ook gebruik maken van een stoombad, hot tub en een sauna.

Bezienswaardigheden
In de omgeving van dit hotel zijn de volgende populaire bezienswaardigheden te vinden:

  • Verenigde Naties Genève
  • Fontein van Genève
  • St. Pierre Cathedral
  • Victoria Hall
  • CERN

Meer blogberichten.

Wat is het duurste hotel?
4.8 (96.36%) 11 vote[s]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code