Wat is de goedkoopste zorgverzekering?

Goede zorg voor een acceptabele prijs
We willen de juiste verzorging maar het is vaak een moeilijke tocht om de juiste verzekering te vinden. Is goedkoop ook wel altijd goed? We nemen een verzekering in de Wat is de goedkoopste zorgverzekeringhoop hem niet nodig te hebben, maar het kan zo nu en dan een moeilijke keuze zijn.
Je moet een beetje kijken naar je eigen toestand. Ben je iemand die regelmatig ziek is of zelden tot nooit in een wachtzaal zit? Laat je budget het toe? Wil je meer geven of is een budgetpolis al teveel geld naar je zin?

Natuurlijk is een budgetpolis het goedkoopste, maar houd ook wel een aantal nadelen in. Je bent niet zomaar in elk ziekenhuis verzekerd en contact met je verzekeraar zal hoofdzakelijk telefonisch of via mail en chat zijn.

  • Het Zilveren Kruis kan momenteel de goedkoopste zorgverzekering bieden, hierop volgt anderzorg. Bij Wat is de goedkoopste zorgverzekeringZilveren Kruis kun je starten vanaf ongeveer 75 euro wat een besparing van minder dan 5 euro opbrengt in tegenstelling tot anderzorg. Op jaarbasis kan dit toch al snel neerkomen op een 40 euro.

Eigen risico op zorg.

Er is natuurlijk wel een mogelijkheid om op jaarbasis tot wel 300 euro te besparen op je zorgverzekering. Dit is van toepassing op mensen die weinig gebruik maken van dokters en ziekenhuizen en waarvan de gezondheid over het algemeen zeer goed is. Het zit namelijk zo dat als je je eigen risico verhoogd met, laten we zeggen, 500 euro dat je maandelijks ongeveer een 25 euro kan besparen en op jaarbasis brengt dit ongeveer een 325 euro op.

Wat is de goedkoopste zorgverzekering voor jou?

Zorg alleen dat het prijskaartje niet de belangrijkste reden is om de beslissing te maken. Je gezondheid is een cruciale factor in je dagelijkse leven en niet iets waar je altijd op moet besparen. We moeten nog lang mee en liefst op een leuke en gezonde manier. Welzijn is even belangrijk als welvaart, dus maak de juiste keuze voor jezelf EN je budget!

Lees meer blogberichten.

Wat is de goedkoopste zorgverzekering?
4.8 (95%) 12 vote[s]

1 reactie

Ervaring.nl · november 2, 2018 op 12:33 pm

Welke goedkopere zorgverzekering heb jij gekozen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code