ZelfvliegenTeuge.nl

ZelfvliegenTeuge.nl is opgericht in 2018 en richt zich op particulieren en zakelijke klanten welke graag een vliegles ervaren.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ZelfvliegenTeuge.nl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

ZelfvliegenTeuge.nl ervaringen

Bekijk hier de ervaringen met het bedrijf ZelfvliegenTeuge.nl. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle Zelf vliegen Teuge ervaringen voor een juiste aankoop.

Informatie over ZelfvliegenTeuge.nl:

Wanneer u zelf graag een keer zou willen vliegen, met een vliegtuig, is dat mogelijk in Teuge. Zelf vliegen in Teuge is mogelijk door een afspraak te maken om een introductie les te volgen. Voor velen van ons zal het er niet van komen. De reden daarvan is dat het vrij kostbaar is. Een vliegles van ongeveer 20 minuten kost toch al ongeveer €200,-. Wanneer u echter een introductie les wilt volgen tegen een korting is dat zelfs mogelijk tot 50%. Bij de introductie les krijgt u eerst gedurende 10 minuten, aan de grond, uitleg hoe een Cessna, waarin u zult vliegen, werkt

Review ZelfvliegenTeuge.nl

Wil jij ZelfvliegenTeuge.nl reviewen dan kan je dat hierboven doen.

ZelfvliegenTeuge.nl
5 (100%) 1 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij ZelfvliegenTeuge.nl. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

ZelfvliegenTeuge.nl
5 (100%) 1 vote[s]