Total

Wat is jouw ervaring met Total? Wil je een review plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van Total.nl of plaats zelf een beoordeling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Total” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Total ervaringen

Bekijk hier de ervaringen met Total. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle Total.nl reviews voor een juiste aankoop. Hoe wordt www.Total.nl eigenlijk beoordeeld?

Informatie over Total:

De tankpassen van Total Card zijn er voor iedereen. Of u nu in Nederland rijdt, de Benelux of in heel Europa, onze (internationale) tankpas helpt u op weg. Total Card denkt met u mee en biedt altijd de juiste oplossing. Onze tankpassen zijn geschikt voor alle branches: als zzp’er, eigenaar van een klein of midden/groot bedrijf, als transporteur of als u verantwoordelijk bent voor een heel wagenpark. Total Card biedt u een totaal oplossing met bijbehorende services die aansluiten op uw wensen.

De voordelen: 

  • Parkeren bij Q-park
  • Grootste netwerk in de Benelux
  • Veilig en makkelijk afrekenen
  • Hoge korting op brandstoffen
  • Eenvoudig BTW terugvorderen
  • 27/7 online beheer en overzicht
  • Hoge korting op carwash

Wat is jouw ervaring met Total?

Review Total.

Total reviewen dan kan je dat doen op Ervaring.nl. Heb je een positieve of juist een mindere ervaring met het bedrijf. Laat dit dan weten. Bekijk wel eerst de richtlijnen voordat er een review over www.Total.nl geplaatst wordt.

Total
5 (100%) 1 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij Total.nl. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Total
5 (100%) 1 vote[s]