Schort-Bedrukken.nl

(1 klantbeoordeling)

De webwinkel is gestart in 2015 en richt zich op het personaliseren van schorten. Per stuk te bestellen en in een grote oplage. Te voorzien van een unieke foto, tekst of bedrijfslogo.

1 beoordeling voor Schort-Bedrukken.nl

 1. Ervaring.nl

  Welke beoordeling geef jij dit bedrijf?

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Schort-Bedrukken.nl ervaringen

Bekijk hier de ervaringen met de webwinkel Schort-Bedrukken.nl. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle Schort bedrukken ervaringen voor een juiste aankoop.

Informatie over Schort-Bedrukken.nl:

Bij de webwinkel www.schort-bedrukken.nl is het mogelijk om leuke kinderschorten, koksmutsen en keukenschorten voor volwassenen te bedrukken met een eigen ontwerp. Een uniek design, zoals een foto, tekst of logo.

 • Enkele voordelen zijn:
  • Per stuk te personaliseren
  • Makkelijk te bereiken klantenservice via de vaste lijn
  • Binnen 24 uur bezorgd
  • Eigen productie
  • Duidelijke prijzen
  • Alle prijzen incl. BTW, geen instel- en opmaakkosten

Wanneer je van plan bent om een groot aantal schorten te bedrukken, bijvoorbeeld voor kinderen of voor volwassenen is het ook mogelijk om bij schort-bedrukken.nl een bestelling te plaatsen.

Review Schort-bedrukken.nl

Wil jij Schort-bedrukken.nl reviewen dan kan je dat hierboven doen. Heb je een positieve of juist een mindere ervaring met het bedrijf. Laat dit dan weten. Bekijk wel eerst de richtlijnen voordat er een review over www.Schort-bedrukken.nl geplaatst wordt.

Beoordeel

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij Schort-Bedrukken.nl. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Beoordeel