Santafixie.nl

Wat is jouw ervaring met Santafixie.nl? Wil je een review plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van Santafixie of plaats zelf een beoordeling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Santafixie.nl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Santafixie.nl ervaringen

Bekijk hier de ervaringen met de website Santafixie.nl. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle Santafixie reviews voor een juiste aankoop. Hoe wordt www.Santafixie.nl eigenlijk beoordeeld?

Informatie over Santafixie.nl:

Santafixie.nl is marktleider in fixie fietsen en accessoires. Deze coole fietsen in hippe kleuren veroveren in hoog tempo de Nederlandse steden. Fixies, ook wel fixed gear fietsen genoemd, komen van oorsprong uit Amerika waar ze gebruikt worden door de fiets couriers in New York. Inmiddels zijn de fietsen met name bekend om hun stoere uiterlijk en de vele personalisatie opties. Het Spaanse Santafixie verovert momenteel Europa met haar enorme aanbod, scherpe prijzen en persoonlijke service. Santafixie.nl is gestart in 2014 en is inmiddels dé Nederlandse specialist in fixie fietsen en gewilde accessoires zoals wielen en frames. Verzending is gratis voor orders boven de € 100,- en klanten hebben 30 dagen retour recht.

Wat is jouw ervaring met Santafixie.nl?

Review Santafixie.nl.

Santafixie.nl reviewen dan kan je dat doen op Ervaring.nl. Heb je een positieve of juist een mindere ervaring met het bedrijf. Laat dit dan weten. Bekijk wel eerst de richtlijnen voordat er een review over www.Santafixie.nl geplaatst wordt.

Santafixie.nl
5 (100%) 1 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij Santafixie.nl. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Santafixie.nl
5 (100%) 1 vote[s]