PrachtigKado.nl

(2 klantbeoordelingen)

Wat is jouw ervaring / review met PrachtigKado.nl? Wil je een review plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van PrachtigKado of plaats zelf een beoordeling.

De drukkerij is gevestigd in Nederland, te Apeldoorn. Vanuit hier produceren zij dagelijks de meest originele cadeaus voor hem en haar maar ook voor de kleine en uw relaties. Zij zijn de specialist op het gebied van persoonlijk cadeaus welke binnen 24 uur geleverd worden! Je kunt bij PrachtigKado.nl terecht wanneer je één cadeau wilt bestellen maar ook in grotere aantallen. PrachtigKado.nl wenst je veel plezier met het maken van jouw eigen cadeau!

2 beoordelingen voor PrachtigKado.nl

 1. Ervaring.nl

  Hoe is de klantenservice, kwaliteit, levering en eventuele nazorg?

 2. Moderator

  Wat is jouw mening over dit bedrijf?

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

PrachtigKado.nl ervaringen

Bekijk hier de ervaringen met het bedrijf PrachtigKado.nl. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle PrachtigKado ervaringen voor een juiste aankoop.

Informatie over PrachtigKado.nl:

PrachtigKado.nl is één van de grootste persoonlijke cadeaushops van Nederland. Sinds 2010 is de webwinkel actief op het gebied van gepersonaliseerde geschenken. Denk aan het bedrukken van een mok met foto, het maken van een badjas met naam of een ander bijzonder persoonlijk cadeau. Meer dan 500 cadeaus worden aangeboden door PrachtigKado welke je helemaal naar je eigen smaak kunt gaan maken. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, een afscheid of voor een andere gelegenheid kan je terecht bij PrachtigKado.nl.

 • Enkele voordelen zijn:
  • Eigen productie
  • Makkelijk te bereiken klantenservice via de vaste lijn
  • Binnen 24 uur bezorgd
  • Duidelijke prijzen
  • Alle prijzen incl. BTW, geen instel- en opmaakkosten

Ook bij grotere aantallen is de webwinkel www.prachtigkado.nl erg snel. Ben je benieuwd naar de ervaringen met prachtigkado.nl dan kan je de reviews bekijken.

Review PrachtigKado.nl

Wil jij PrachtigKado.nl reviewen dan kan je dat hierboven doen. Heb je een positieve of juist een mindere ervaring met het bedrijf. Laat dit dan weten. Bekijk wel eerst de richtlijnen voordat er een review over PrachtigKado.nl geplaatst wordt.

Beoordeel

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij PrachtigKado.nl. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Beoordeel