Kraam-Cadeau.nl

(5 klantbeoordelingen)

Kraam-Cadeau.nl is opgericht in 2014 en richt zich op het maken van persoonlijke cadeautjes voor baby’s. Zo vind je bij www.Kraam-Cadeau.nl een groot overzicht met prachtige geboortecadeaus. Van een baby badjas met naam tot aan een kraampakket.

5 beoordelingen voor Kraam-Cadeau.nl

 1. Krista

  De service is echt beneden maat. Telefonisch 5x conract gezocht, niet 1x is er opgenomen. Per mail ook slecht bereikbaar. Ze zeggen 24-uurs-service, maar wanneer dat niet lukt heb je pech en kan je ook niet meer annuleren.
  Ik bestel hier niets meer!!

 2. Ervaring.nl

  Wat is jouw ervaring met dit bedrijf? Welke punten vind je sterk en welke minder?

 3. Ervaring.nl

  Beoordeling op bereikbaarheid, kwaliteit, levering etc. Wat is jouw ervaring met dit bedrijf?

 4. Ano Niem

  Geen goede dienstverlening na de bestelling. De chatsessie om de vragen daarover beantwoord te krijgen, werden (met spelfouten) niet genoeg beantwoord. Het gebrek aan inlevingsvermogen in hun klanten kwam nog beter aan het licht toen een vervolgvraag niet beantwoord werd maar de chatsessie gewoon beëindigd werd. Na heropening ervan kwam de medewerker wel online maar reageerde meer dan twintig minuten niet om vervolgens de chatsessie wederom af te breken. Hun site en product (dat ik nog moet krijgen) kunnen nog zo goed zijn maar met deze slechte dienstverlening, zien ze mij niet meer terug als klant.

 5. Chantal Kramer- Van der Bas

  Wat een slecht bedrijf en dienstverlening zeg. Heb wel 10x gebeld maar de telefoon wordt gewoon niet opgenomen. Daarna een chatsessie ge-opend. Geen antwoorden op vragen, ontwijkende antwoorden. In dezelfde sessie verschillende antwoorden krijgen. Verzendkosten welke niet kloppen, informatie (verzendkosten, verzendpartij, etc.) klopt niet. Aflevering gaat niet juist. Dit was de eerste bestelling maar meteen ook de allerlaatste.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Kraam-Cadeau.nl ervaringen

Bekijk hier de ervaringen met het bedrijf Kraam-Cadeau.nl. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle Kraam Cadeau ervaringen voor een juiste aankoop.

Informatie over Kraam-Cadeau.nl:

Is er een kleine geboren in uw omgeving of bent u op zoek naar dat ene product voor uw eigen pasgeboren zoon of dochter? Op zoek naar dat ene kraamcadeautje waar u eens origineel mee kunt gaan uitpakken? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn de specialist op het gebied van kraamcadeaus, zo kunt u bij ons terecht voor de meest waanzinnige maar vooral persoonlijke kraamcadeaus, bijvoorbeeld eenn artikel met een naam erop bedrukt of geborduurd. Wat dacht u van een geweldige baby badcape met zijn of haar naam erop geborduurd, of een mooie babybadjas met zijn of haar naam erop of misschien wel een prachtig kraampakket?

Review Kraam-Cadeau.nl

Wil jij Kraam-Cadeau.nl reviewen dan kan je dat hierboven doen.

Beoordeel

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij Kraam-Cadeau.nl. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Beoordeel