House of Nature

Wat is jouw ervaring / review met House of Nature? Wil je een review of recensie plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van House of Nature of plaats zelf een beoordeling.

House of Nature ontwerpt en maakt handgemaakte en gepersonaliseerde sieraden, accessoires en interieur producten van natuurlijke materialen zoals leer, hout, kurk en steen. De meeste van onze producten zijn gemaakt door gebruik te maken en combineren van creativiteit en innovatieve technologieën, zoals lasersnijden en 3D-printen.
House of Nature biedt uniciteit; de meeste producten worden op maat, limited edition of slechts eenmaal gemaakt. Samengesteld met passie en de grootst mogelijke aandacht voor kwaliteit en details. Onze inspiratie komt voort uit reizen, ontmoetingen en ervaringen over de wereld.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “House of Nature” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Ervaring met House of Nature?

Heb jij een ervaring met dit bedrijf of wil je juist een review plaatsen? Bekijk hieronder de bedrijfsinformatie en kan je dit bedrijf een beoordeling geven.

Informatie over het bedrijf.

House of Nature ontwerpt en maakt handgemaakte en gepersonaliseerde sieraden, accessoires en interieur producten van natuurlijke materialen zoals leer, hout, kurk en steen. De meeste van onze producten zijn gemaakt door gebruik te maken en combineren van creativiteit en innovatieve technologieën, zoals lasersnijden en 3D-printen. House of Nature biedt uniciteit; de meeste producten worden op maat, limited edition of slechts eenmaal gemaakt. Samengesteld met passie en de grootst mogelijke aandacht voor kwaliteit en details. Onze inspiratie komt voort uit reizen, ontmoetingen en ervaringen over de wereld.

House of Nature
5 (100%) 2 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij House of Nature. Heb je een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

House of Nature
5 (100%) 2 vote[s]