HBcare

(1 klantbeoordeling)

Wat is jouw ervaring / review met HBcare? Wil je een review of recensie plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van HBcare.nl of plaats zelf een beoordeling.

Bij HBcare.nl kan er eenvoudig haarverzorgingsproducten worden besteld. Van shampoo tot conditioner, er kan gekozen worden uit een breed assortiment van bekende merken. HBcare.nl heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en biedt advies voor de juiste producten. Van Nederland tot Japan bestellen duizenden tevreden klanten regelmatig bij HBcare.nl. HBcare.nl vindt dat ogen niet gesloten moeten worden voor mindere welvaart in de wereld. Daarom steunt HBcare.nl Stichting Run4Schools. Die financiert én organiseert zowel in- als naschoolse sportopvang op vier lagere scholen in Kaapstad, Zuid-Afrika. Een extra reden om de webshop van HB Care te promoten en zo een steentje bij te dragen aan dit goede doel.

1 beoordeling voor HBcare

  1. Ervaring.nl

    Wat is jouw ervaring met dit bedrijf?

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Ervaring met HBcare?

Heb jij een ervaring met dit bedrijf of wil je juist een review plaatsen? Dat kan. Hieronder lees je meer informatie over dit bedrijf.

Informatie over het bedrijf.

Bij HBcare.nl kan er eenvoudig haarverzorgingsproducten worden besteld. Van shampoo tot conditioner, er kan gekozen worden uit een breed assortiment van bekende merken. HBcare.nl heeft jarenlange ervaring in het kappersvak en biedt advies voor de juiste producten.

Van Nederland tot Japan bestellen duizenden tevreden klanten regelmatig bij HBcare.nl. HBcare.nl vindt dat ogen niet gesloten moeten worden voor mindere welvaart in de wereld. Daarom steunt HBcare.nl Stichting Run4Schools. Die financiert én organiseert zowel in- als naschoolse sportopvang op vier lagere scholen in Kaapstad, Zuid-Afrika. Een extra reden om de webshop van HB Care te promoten en zo een steentje bij te dragen aan dit goede doel.

Enkele voordelen:
• Gratis verzending vanaf €35,- (NL) en €45,- (BE);
• Levertijd 1 dag (NL) en 2 dagen (BE);
• Producten altijd op voorraad;
• Veilig online betalen;
• Retourneren binnen 14 dagen.

HBcare
5 (100%) 1 vote

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij HBcare. Heb je een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

HBcare
5 (100%) 1 vote