Guts & Gusto

Wat is jouw ervaring / review met Guts & Gusto? Wil je een review of recensie plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van Guts & Gusto of plaats zelf een beoordeling.

Guts&Gusto is een online webwinkel die zich richt op de heetste mode, schoenen en modeaccessoires. De webwinkel van Guts&Gusto wordt regelmatig vernieuwd met de nieuwste items.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Guts & Gusto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Ervaring met Guts & Gusto?

Heb jij een ervaring met dit bedrijf of wil je juist een review plaatsen? Bekijk hieronder de bedrijfsinformatie en kan je dit bedrijf een beoordeling geven.

Informatie over het bedrijf.

Guts & Gusto reist heel Europa door op zoek naar de nieuwste key items op het gebied van kleding, schoenen, accessoires en woonaccessoires. De collectie wisselt dagelijks, waardoor bezoekers altijd verrast worden met de nieuwste fashion trends in het productaanbod. GutsGusto.com is een bekende speler in de doelgroep meiden/jonge vrouwen (16-35 jaar). Guts & Gusto is ook groot op social media (ruim 250.000 Facebook likes en ruim 63.000 Instragram volgers etc.). GutsGusto.com biedt hippe & upcoming merken, het eigen merk GirlsbehindGuts en ze hebben een groeiend aantal fysieke winkels door heel Nederland.

Guts & Gusto
5 (100%) 2 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij Guts & Gusto. Heb je een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Guts & Gusto
5 (100%) 2 vote[s]