G-Star RAW

Wat is jouw ervaring / review met G-Star RAW? Wil je een review of recensie plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van G-Star RAW of plaats zelf een beoordeling.

G-Star RAW is hét moderne denim-merk.
G-Star is al meer dan 25 jaar een denim-pionier: afkomstig van het concept van 3D-denim en toegewijd aan ruw, onbehandeld denim. G-Star had altijd al als filosofie: ‘Just the Product’, waarbij het zich op denim-vakmanschap en innovatie richt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “G-Star RAW” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Ervaring met G-Star RAW?

Heb jij een ervaring met dit bedrijf of wil je juist een review plaatsen? Bekijk hieronder de bedrijfsinformatie en kan je dit bedrijf een beoordeling geven.

Informatie over het bedrijf.

Sinds de oprichting in 1989 is de filosofie van G-Star altijd ‘Just the Product’ geweest. Deze doelbewuste benadering heeft geleid tot veel innovatieve toepassingen van denim zoals het principe van ‘luxe denim voor op straat’, waarbij hoogstaand vakmanschap wordt toegepast op streetwear; de positionering van ruwe, onbehandelde denim als draagbaar en begerenswaardig materiaal; en de ontwikkeling van een 3D denimsilhouet door de toepassing van architectonische en driedimensionale denim design.

G-Star RAW
5 (100%) 2 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij G-Star RAW. Heb je een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

G-Star RAW
5 (100%) 2 vote[s]