Eye Fashion

Wat is jouw ervaring / review met Eye Fashion? Wil je een review of recensie plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van Eye Fashion of plaats zelf een beoordeling.

In de Eye Fashion webshop worden zonnebrillen, verrekijkers, meteorologische artikelen, loepen en andere optische bijartikelen verkocht. De verkoop van zonnebrillen heeft de hoogste prioriteit. De opzet van de webshop is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk toegankelijk door het merkenmenu en verschillende filters. De foto’s van de producten geven een realistisch beeld van hoe de zonnebril er in het echt uit ziet.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eye Fashion” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Ervaring met Eye Fashion?

Heb jij een ervaring met dit bedrijf of wil je juist een review plaatsen? Bekijk hieronder de bedrijfsinformatie en kan je dit bedrijf een beoordeling geven.

Informatie over het bedrijf.

In de Eye Fashion webshop worden zonnebrillen, verrekijkers, meteorologische artikelen, loepen en andere optische bij artikelen verkocht. De verkoop van zonnebrillen heeft de hoogste prioriteit. De opzet van de webshop is overzichtelijk, duidelijk en makkelijk toegankelijk door het merkenmenu en verschillende filters. De foto’s van de producten geven een realistisch beeld van hoe de zonnebril er in het echt uit ziet.

Eye Fashion
5 (100%) 2 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij Eye Fashion. Heb je een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Eye Fashion
5 (100%) 2 vote[s]