Designstickers.nl

(1 klantbeoordeling)

Wat is jouw ervaring / review met Designstickers.nl? Wil je een review plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van Designstickers.nl of plaats zelf een beoordeling.

1 beoordeling voor Designstickers.nl

  1. Ervaring.nl

    Wat is jouw ervaring met dit bedrijf?

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Designstickers.nl reviews

Bekijk hier de ervaringen/reviews met Designstickers.nl. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle Designstickers.nl reviews voor een juiste aankoop. Hoe wordt www.Designstickers.nl eigenlijk beoordeeld?

Informatie over Designstickers.nl:

Op Designstickers.nl worden honderden soorten designstickers aangeboden. Dit zijn stickers om een gameconsole(Playstation, Xbox 360, Nintendo DS, Wii etc.) iPhone, iPad of computer een ander uiterlijk te geven, danwel te pimpen. Tevens zijn er muurstickers beschikbaar en een aantal zeer leuke gadgets. Naast de stickers zijn ook honderden gameaccessoires als tasjes, auto opladers, stylus pennen, beschermstickers, siliconen beschermingen, controllers en reparatie onderdelen voor gameconsoles zoals scharnieren, schermen, tri-wing schroevendraaiers, accu’s, kabels, terug te vinden. 

Wat is jouw ervaring met Designstickers.nl?

Review Designstickers.nl.

Designstickers.nl reviewen dan kan je dat doen op Ervaring.nl. Heb je een positieve of juist een mindere ervaring met het bedrijf. Laat dit dan weten. Bekijk wel eerst de richtlijnen voordat er een review over Designstickers.nl geplaatst wordt.

Designstickers.nl
5 (100%) 1 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij Designstickers.nl. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Designstickers.nl
5 (100%) 1 vote[s]