DeSchoenenGigant.nl

Wat is jouw ervaring / review met DeSchoenenGigant.nl? Wil je een review of recensie plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van DeSchoenenGigant.nl of plaats zelf een beoordeling.

DeSchoenenGigant.nl biedt een ruim assortiment werkschoenen. Of u nu een sportieve, nette of robuuste werkschoen zoekt, DeSchoenenGigant.nl heeft het. De webshop voert vele merken. Werkschoenen bieden uitkomst wanneer naast draagcomfort vooral veiligheid en duurzaamheid van belang zijn. Gebruikt u de werkschoenen om in de tuin te werken of voor klusjes in en om het huis, dan volstaat een eenvoudige uitvoering. Draagt u elke dag veiligheidsschoenen op uw werk, dan moeten de schoenen optimale bescherming bieden én lekker zitten. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DeSchoenenGigant.nl” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Ervaring met DeSchoenenGigant.nl?

Heb jij een ervaring met dit bedrijf of wil je juist een review plaatsen? Bekijk hieronder de bedrijfsinformatie en kan je dit bedrijf een beoordeling geven.

Informatie over het bedrijf.

DeSchoenenGigant.nl is onderdeel van Any Day Webshops en gespecialiseerd in werkschoenen, werkklompen,werklaarzen en bijbehorende accessoires. Door deze specialisatie kan DeSchoenenGigant.nl hun artikelen tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Dit ziet u gelijk terug in de webshop. Het ruime assortiment bestaat uit uiteenlopende werkschoenen van bekende en minder bekende merken van hoogstaande kwaliteit.

De volgende merken werkschoenen zijn te vinden binnen het assortiment:

• Grisport 
• Redbrick 
• Buckler 
• Forver 

DeSchoenenGigant.nl
5 (100%) 2 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij DeSchoenenGigant.nl. Heb je een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

DeSchoenenGigant.nl
5 (100%) 2 vote[s]