BookSpot

Waardering 3.40 op 5 gebaseerd op 5 klantbeoordelingen
(5 klantbeoordelingen)

Wat is jouw ervaring met BookSpot? Wil je een review plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van BookSpot.nl of plaats zelf een beoordeling.

BookSpot.nl is de online boekwinkel van Nederland met ruim 300.000 boeken, ebooks, CD’s, DVD’s en games. BookSpot.nl mag als enige speler in Nederland korting geven op actuele Nederlandstalige boeken.

5 beoordelingen voor BookSpot

 1. Waardering 5 uit 5

  Moderator

  Wat is jouw ervaring met dit bedrijf?

 2. Waardering 5 uit 5

  Ervaring.nl

  Welke punten vind jij sterk en welke kunnen beter?

 3. Waardering 1 uit 5

  Rudi

  Leveren zelden op tijd, beloven het wel als je voor een bepaald uur besteld maar lukt ze zelden! Spijtig!

 4. Waardering 5 uit 5

  FRANCOIS

  Bij mij vlot verlopen,goede communicatie met de Chat op 20/12/2019 bestelling geplaatst en op 21/12/2018 in de voormiddag in de bus …ik woon in Belgie .wat men beloofde in de chat , is men nagekomen

 5. Waardering 1 uit 5

  Nospam

  Komen levertijden niet na (uiteindelijke levertijd zou 2 maanden later worden voor een simpele blu-ray boxset!) en klantenservice geeft tegenstrijdige berichten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

BookSpot ervaringen

Bekijk hier de ervaringen met BookSpot. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle BookSpot reviews voor een juiste aankoop. Hoe wordt www.BookSpot.nl eigenlijk beoordeeld?

Informatie over BookSpot:

BookSpot.nl is de online boekwinkel van Nederland met ruim 300.000 boeken, ebooks, CD’s, DVD’s en games. BookSpot.nl mag als enige speler in Nederland korting geven op actuele Nederlandstalige boeken. Deze unieke korting ligt op 20% en kan door iedere consument worden opgespaard bij zijn/haar boekaankopen. U wordt dan trouwe klant bij BookSpot.nl.

Wat is jouw ervaring met BookSpot.nl?

Reviews BookSpot.nl.

BookSpot.nl reviewen dan kan je dat doen op Ervaring.nl. Heb je een positieve of juist een mindere ervaring met het bedrijf. Laat dit dan weten. Bekijk wel eerst de richtlijnen voordat er een review over BookSpot.nl geplaatst wordt.

BookSpot
5 (100%) 1 vote

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij BookSpot. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

BookSpot
5 (100%) 1 vote