Babykadowinkel.nl

(1 klantbeoordeling)

Wat is jouw ervaring met Babykadowinkel.nl? Wil je een review plaatsen, bijvoorbeeld een positieve reactie of juist een klacht? Bekijk de reviews van www.Babykadowinkel.nl of plaats zelf een beoordeling.

1 beoordeling voor Babykadowinkel.nl

  1. Ervaring.nl

    Welke beoordeling geef jij dit bedrijf? Wat is jouw ervaring?

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code

Beschrijving

Babykadowinkel.nl ervaringen

Bekijk hier de ervaringen met Babykadowinkel.nl. Zelf een beoordeling of review plaatsen en bekijk alle Babykadowinkel reviews voor een juiste aankoop. Hoe wordt www.Babykadowinkel.nl eigenlijk beoordeeld?

Informatie over Babykadowinkel.nl:

Babykadowinkel.nl heeft een ruim assortiment geboortecadeaus met de mogelijkheid allerlei textiel en knuffeldoekjes te voorzien van een geborduurde naam en/of tekst. Verder voor de rest nog in het assortiment: houten naamtreintjes, leuke babyslofjes van Baby Dutch, leuke knuffels met en zonder naamborduring van Happy Horse, geboorteberen, Nijntje en Woezel & Pip artikelen en nog veel meer. 

Voordelen van Babykadowinkel.nl:

  • Eenvoudig bestellen dus geen inlogcodes en wachtwoorden nodig 
  • Kadoservice en persoonlijke tekst op wenskaart mogelijk 
  • Veilig betalen met iDEAL 
  • Bedrijven kunnen op rekening bestellen 
  • Lage bezorgkosten 
  • Snelle aflevering

Wat is jouw ervaring met Babykadowinkel.nl?

Review Babykadowinkel.

Babykadowinkel.nl reviewen dan kan je dat doen op Ervaring.nl. Heb je een positieve of juist een mindere ervaring met het bedrijf. Laat dit dan weten. Bekijk wel eerst de richtlijnen voordat er een review over www.Babykadowinkel.nl geplaatst wordt.

Babykadowinkel.nl
5 (100%) 1 vote[s]

Helaas is er geen actieve kortingscode gevonden bij Babykadowinkel.nl. Heb jij een kortingscode gevonden, zend de code in middels onderstaand contactformulier.

Babykadowinkel.nl
5 (100%) 1 vote[s]